Seuraavat Suomidubbi-DVD:t tulossa marraskuussa

Itselläni on jo ollut tiedossa jonkin aikaa, että seuraavat Pohjoismaadubbi-DVDt ovat saamassa julkaisunsa marraskuun alussa, mutta tätä ennen Suomijulkaisunpäivämäärä ei ollut tiedossa ja pari aiempaa julkaisua on tapahtunut muualla Pohjoismaissa Suomea aiemmin. Kuitenkin nyt Discshop.fi:n sivulta paljastuu, että seuraavien DVD-julkaisijen Suomijulkaisupäivä on 5. marraskuuta 2014 (tosin on mahdollista, että varsinainen Suomijulkaisu on myöhemmin, sillä Discshop toimii kaikissa Pohjoismaisssa ja tuo omat varastonsa muista Pohjoismaista).

Julkaisun saa kaksi DVD:tä “Sonic Rainboom” ja “Green Isn’t Your Color”. Nämä DVDt yhdessä aiempien julkaisujen kanssa kattavat koko ensimmäisen kauden, vaikkakin aivan sattumanvaraisessa jaksojärjestyksessä. Se mitkä jaksot milläkin julkaisulla ovat, ei ole tiedossa, ne kuitenkin ovat loput julkaisemattomat ensimmäisen kauden jaksot. Myöskään ekstramateriaalit eivät ole vielä tiedossa.

Koko ensimmäisen kauden kattava kokoelmaboksi ilmestyy ainakin osassa Pohjoismaita marraskuun lopulla, joten niitä aikoja se varmaan ilmestyy myös Suomessa, mutta enemmän siitä, kun se varmistuu.

      my_little_pony_sonic_rainbow

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *