Fluttershy & Discord -hartsipatsas ennakkotilattavissa We Love Finessa

Tähän asti We Love Fine -sivusto on julkaissut jo kourallisen omia MLP-vinyylifiguureja. Tällä kertaa he eivät kuitenkaan tuottaneet vinyylifiguuria vaan Limited Edition Fluttershy & Discord -hartsipatsaan. Patsaalla on korkeutta n. 8,5 ” (n. 21-22 cm) ja hintaa $100 (+ toimitus- ja käsittelykulut Suomeen $46,55 halvemmalla tavalla). Patsaan valmistuserä on 1200 kappaletta ja tätä kirjoittaessa niitä oli jäljellä n. 900 kappaletta. Patsaat tulevat laatikkon pakattuina ja mukanaan numeroitu aitoustodistus. Patsaan julkaisuaika on maaliskuun 2015 loppupuolella.

fluttercord_patsas_04fluttercord_patsas_02  fluttercord_patsas_05  fluttercord_patsas_03

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *