Equestria Girls: Rainbow Rocks -soundtrack julkaisu 9.9.2014

eg_rainbow_rocks

Hasbro kertoi tänään Twitterin välityksellä, että Equestria Girls: Rainbow Rocks -animaatioleffan soundtrack saa julkaisunsa iTunesissa tiistaina 9. syyskuuta 2014.  Soundtackin LP-levyjulkaisu on ollut jo jonkin aikaa ennakkotilattavissa eräässä yhdysvaltalaisessa nettikaupassa ja jos sen raitalistaukseen on uskominen, niin soundtrack sisältää myös lauluja ensimmäisestä Equestria Girls -leffasta, mutta toisaalta, tästä ei ole varmuutta, sillä ne voivat hyvinkin olla “erityissisältönä” kyseiselle LP:llä. 100% varmuutta ei ole siitä, onko tämä julkaisu myös Suomessa ladattavissa, mutta ainakin tähänastiset My Little Pony: Friendship is Magic -soundtrack julkaisut ovat olleet, joten me täällä Ikimetsän taikakääröissä odotamme ensi tiistaita varsin toiveikkaina.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *