Neljännen kauden dubbijaksot Nelosen Ruutu -palveluun lokakuussa

Kun tieto neljännen kauden dubbijaksojen esittämisajankohdasta selvisi ja siitä raportoimme, oli asiaan liittyen myös kannaltamme pientä spekulaatiota siitä, että jaksot saattaisivat tulla (Nelonen Nappula) esityspäivinään myös Nelosen Ruutu+ -palveluun. Tätä kirjoitettaessa on käynyt selväksi, ettei näin ole, mutta näyttäisi kuitenkin siltä, että jaksot (jos ei kaikki, niin ainakin osa) Nelosen Ruutu -palveluun tulossa lokakuun lopussa (30.10). Näyttäisi myös siltä, että kyseessä olisi maksuton puoli (Ruutu+-listauksessa ei ole plus-merkkiä, kuten Ruutu+ ohjelmissa on), tosin tästä ei vielä ole täyttä varmuutta ja toistaiseksi kannattaa asiaan suhtautua kuin kyseessä olisi maksullisesta puolesta.

Tiedoksi niille, joilla näkyy Nelonen Nappula, että kanavalta tulee kaksi päiväinen My Little Pony: Ystävyyden taikaa -maraton 20.-21.9.2014, jolloin kanava esittää vain ja ainoastaan sarjan jaksoja (2., 3. ja 4. kauden jaksoja). Neljännen kauden jaksoista esitetään maratonin aikana kaikki muut paitsi “Rarity valloittaa Harjattanin”, “Maud Pie” ja “Ohdakkeinen opintie”.

mlp_ruutu_tulossa_1014

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *