MLP:FiM 1. & 2. tuotantokausi DVD:llä pohjoismaihin ja hieman muuallekin

Licensing.biz-sivusto raportoi, että Hasbro on solminut usean markkina-alueen kattavan jakelusopimuksen Brittiläisen Clear Vision -yhtiön kanssa. Clear Visionin sopimus käsittää DVD-jakeluoikeudet My Little Pony: Friendship is Magic sarjan ensimmäisille kahdelle kaudelle, seuraavilla alueilla: Pohjoismaat, Britannia, Ranska, Espanja, Italia ja Lähi-Itä.

Lähdelinkki

Tarkoittaako tämä sitä, että saamme mahdollisesti Suomeen DVD-hyllyihin alkuperäiskielisiä poneja suomeksi tekstitettyinä? Toivoa sopii. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että jos sarja Suomijulkaisun saa, paras olisi vellainen, joka sisältää tekstitetyn, että dubatun version. Tämä tosin saattaa olla liikaa pyydetty.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *