Omat hahmoni muiden silmin #6

Tällä kertaa esiteltävänä on kuva, joka on hieman vanhempaa tuptantoa ja sen olen saattanut tässä blogissa aiemminkin näyttää. Eli tässä on kyseessä maalaus, jonka teetin henkilöllä, joka käyttää yleisesti taiteilijanimeä Salriella (tosin hän signeeraa työnsä oikeilla nimikirjaimillaan HM). Maalauksen teetin itselleni vuonna 2012 joululahjaksi. Alla on hänen tekemänsä alustava luonnos maalauksesta, jonka pohjalta lopullinen työ sitten tehtiin, huomioiden antamani kommenttit luonnokseen liittyen. Hahmotelman alapuolella on sitten ottamani skannaus lopullisesta työstä, joka tälläkin hetkellä seinälläni roikkuu. Maalauksessa aiheena ovat hahmoni Lily Bee, Vanilla Sunshine ja Chocolate Surprise.

566027_4541156654249_1174582975_n

pony_painting_s

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *