Omat hahmoni muiden silmin #3

Lukiessani eilen sähköpostia koin yllätyksen, blogin lukija oli lähettänyt minulle sähköpostia (kaksi viestiä) liitteinä oli kaksi fanitaidepiirrustusta omista hahmoistani. Tämä blogin lukija, jota täst edes kutsuttakoon nimellä  Pondonia, perustuen hänen sähköpostiosoitteeseensa (koska muutakaan nimeä ei minulla hänelle ole), oli tehnyt kuvat perustuen Legends of Equestria –pelihahmoihinini, mistä johtuen söpöysmerkit eivät ole aivan “oikeat”, mutta kuvia “oikeista” hahmoversioista ei blogista taida löytyäkään (tätä kirjoitettaessa, sillä tämä asia olisi tarkoitus korjata lähiaikoina).

Ensimmäisessä näistä kuvista esiintyvät hahmoni Vanilla Sunshine ja Starry Night. Toisen kuvista postaan sitten seuraavassa Omat hahmot muiden silmin -postauksessa, koska materiaalia näihin on aika vähän muutenkin käytettävissä.

ponies 001

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *