Lisää pikkuponeja kokoelmaan

Tänään kokoelmani sai lisävahvistusta, kun lauantaina BR-Leluista tilaamani minisetit “Spa” (=kylpylä) ja “Famous Ponies” (=kuuluisia poneja) saapuivat. Tilasin setit siksi, ettei niitä näytä tänne päin maata ilmaantuvan ja halusin ne tai niiden sisältämät hahmot osaksi kokoelmaani. Valitettavasti kolmas haluamani setti “Class Room Friends” (=luokkakaverit) ei ollut saatavilla ko. verkkokaupassa.

Nämä molemmat setit sisälsivät kolme minihahmoa. Kylpyläsetissä tuli Pinkie Pie (perusversio, joka minulla jo oli), Zecora ja Lotus Blossom. Kuuluisia poneja setti sisälsi hahmot Rarity (perusversio, joka minulla jo oli), Photo Finish ja Hoity Toity.

 

ponit_110413

 

Video pakkausten avaamisesta:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *