Seuraava Legends of Equestria Open Server viikonloppu 18.-20.4.2014

loe_start_screen

Legends of Equestria -pelitiimi yllättää ja tarjoaa seuraavan Open Server viikonlopun jo ensi kuussa pääsiäisviikonloppuna (pe 18.-  su 20.4.2014). Aiemmin Open Server viikonloppujen välillä on ollut puolesta vuodesta vuoteen, joten kolme kuukautta on ennätyslyhyt väliaika, mutta sitäkin parempi ja iloisempi yllätys.

Pelipalvelimet ovat auki 18.4.2014 klo 7:01 alkaen ja menevät kiinni 21.4.2014 klo 6:59. Peli (tietokoneelle tarvittava pelialusta) on ladattavissa Legends of Equestrian -sivustolta lähempänä Open Server viikonloppua. Kuten aiemminkin pelamista varten tarvitset tunnukset, jotka saa rekisteröitymällä LoE foorumille (siis foorumin tunnukset ovat samalla myös pelitunnukset). Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt, ei uudelleen rekisteröintiä tietenkään tarvita. Tunnukset kannattaa luoda ennen peliviikonlopun alkua, sillä Open Server viikonlopun aikaan palvelimet ovat täysin kuormitetut ja  LoE sivusto aina täysin solmussa. Muistutamme tästä rekisteröintiasiasta vielä uudelleen lähempänä peliviikonloppua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *