My Little Pony: Friendship is Magic #14 ja My Little Pony: Micro-Series #10 – Luna

My Little Pony Friendship is Magic -sarjakuvalehtisarjan 14. osan  julkaisupäivä on tänään. Kuten aiempien numeroiden kohdalla, myös tämän ostin digiversiona Comixologystä. Lehden digiversion, kuin myös printtiversion hinta on $3,99. Tämä numero on jälkimmäinen  osa 2 lehteä käsittävästä tarinasta, joten jos et ole vielä numeroa 13 lukenut, kannattaa se tehdä ensin, ostamalla lehti Comixologystä hintaan $1,99 (Linkki).

   

 

Tänään oli myös My Little Pony: Friendship is Magic Micro-Series -sarjakuvalehtisarjan viimeisen 10. osan  julkaisupäivä. Tässä numerossa päätähtenä seikkailee Luna. Itse ostin tämän digiversiona Comixologystä. Lehden digiversion, kuin myös printtiversion hinta on $3,99.

   

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *