Joulukalenteri – Ponijoulu, päivä 19

19

Celestian vuosi 1016, päivä 179

En tiedä mitä Chocolatelle tapahtui eilen vai oliko hänen tarinansa täyttä hölynpölyä, mutta tänä aamuna hän oli kuin toinen poni. Toki hän on aina (yleensä ottaen) iloinen, energinen ja täynnä elämää, mutta tänä aamulla hän oli kuin hänen kaikki positiiviset luonteenpiirteensä olisi tuplaantuneet. Hän oli iloisempi ja pirteämpi kuin pitkään aikaan. En todellakaan tiedä mitä on tapahtunut, mutta hyvistä asioista kannattanee vain iloita. Jos tämä Adora, josta Chokolate eilen kertoi, on todellinen, hänellä on taatusti jotain tekemistä tämän asian kanssa. Mutta suurin yllätys tapahtui, kun hän mainitsi Starry Nightin, jota hän ei ollut maininnut sen yhden illan jälkeen. Kesken aamiaisen hän vain yhtäkkiä sanoi menevänsä myöhemmin tänään sopimaan Starry Nightin kanssa.

Palattuamme Lilyn kanssa illalla kotiin odotin mielenkiinnolla miten sovinnon kanssa oli käynyt. Chocolate kertoi, että hän oli jonkin aikaa lähtömme jälkeen, mennyt Starry Nightin luo. Starry Night oli kertonut missä he asuvat ensitapamisella, joten se oli ihan ongelmitta sujunut. Päästessään perille, hän oli koputtanut oveen ja Starry Nightin vanhemmat olivat tulleet avaamaan. Itse Starry Night ei ollut ollut kotona vaan ulkona jossain, mutta Chocolate oli selittänyt miksi hän oli tullut ja he olivat päästäneet hänet sisään odottamaan Starry Nightin paluuta. He olivat myös kertoneet, että myös Starry Night oli ollut pahoillaan ja allapäin hänen ja Chocolaten välille syntyneestä kiistasta. Chocolate kertoi, että Starry Nightin vanhemmat olivat todella mukavia. Starry Nightin isä oli kuulema yksisarvinen, kun äiti puolestaan oli maaponi. Odottaessaan Starry Nightin paluuta Chocolate oli keskustellut Starry Nightin vanhempien kanssa kaikenlaista, he olivat kuulema kertoneet mistä Starry Night oli saanut nimensä ja vastavuoroisesti Chocolate kertoi oman nimensä alkuperästä (olemme siitä Lilyn kanssa hänelle kertoneet).

Lopulta Starry Night oli palannut kotiin. Kun he olivat nähneet toisensa, he olivat hetken vain siinä tuijottaneet toisiaan hiljaa tietämättä mitä sanoa, kunnes Starry Nightin äiti oli ehdottanut, että Chocolate ja Starry Night menisivät Starry Nightin huoneeseen keskustelemaan siitä, mikä tahan sa heidän välejään oli hiertänyt. Chocolate ei edelleenkään kertonut, mikä se heidän erimielisyyksiensä syy oli, mutta asia oli kuulema sovittu ja jälkeenpäin se oli kuulema tuntunut ihan tyhmältä pikkujutulta. Jossain välissä Starry Nightin äiti oli tuonut heille tuoretta pullaa ja mehua. Isänsä tytterenä Chocolate kertoi maininneensa Starry Nightin äidille, kuinka tämä voisi parantaa taikinan koostumusta ja saada pullistaan vieläkin maukkaampia. Muutamia tunteja he olivat Starry Nightin kanssa ilmeisesti viettäneet, kunnes Chocolate oli päättänyt palata kotiin, jotta hän ehtisi tänne ennen meitä.

Kuten jo sanoin Chocolate ja Starry Night olivat saaneet sovittua erimielisyytensä ja jos minulla olisi ollut mitään syytä epäillä Chocolaten tarinaa, seuraava juonenkäänne olisi murskannut ne epäilykset. Sillä seuraavaksi Chocolate ojensi minulle paperilapun, joka osoittautui lyhyeksi kirjeeksi Starry Nightin äidiltä ja kirjeen sisältö oli lyhyesti ottaen kysymys, josko Chocolate pääsisi Starry Nightin luo yökylään huoomisen ja ylihuomisen väliseksi yöksi. Lukiessani kirjettä, Chocolate ei sanonut mitään, katsoi vain minua hellyttävimmällä anovalla katseella minkä osasi. Ja kun kirjeen luettuani sanoin “Kyllä”, Chocolate lähti iloisesti hyppien äitinsä luo (hän olisi luultavasti lähtenyt kirjaimellisesti lentoon, ellemme olisi kieltäneet häntä lentämästä sisällä ellei ole aivan pakko).

Joten jos ei vielä tullut selväksi Chocolate ja Starry Night olivat saaneet riitansa sovittua, ja mikä parasta Chocolate oli saanut uuden ystävän, jonka kanssa hänellä on toivottavasti monia seikkailuja.

 

Audioversio:

Audioversion musiikki ja äänitehosteet credits:

* Rhesa Siregar  – Do You Know it’s Christmas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *