Virallinen soundtrack julkaistu

iTunes-musiikkipalvelussa on julkaistu virallinen soundtrack nimeltään My Little Pony – Songs of Friendship and Magic (Music from the Original TV Series). Julkaisun hinta on iTunes-Suomessa 8,99 euroa ja sisältää 11 laulua sarjasn 1. ja 2. kaudelta,  sekä 18 sivuisen PDF-muotoisen lehdykän (vain täyden soundtrackin ostajille), jossa kappaleluettelo ja laulujen sanat + Equestrian kartta. Pääosin lehdykän sisältö löytyy siis myös Elements of Harmony -kirjasta, tosin B.B.B.F.F kappaleen kohdalla on lehdykässä tapahtunut pieni kömmähdys, sillä sen sanoja ei lehdykässä ole vaan sen kohdalla on This Day Arian -alkuosan sanat ja varsinaisen This Day Aria-kohdan kohdalta löytyy vain ko. kappaleen loppuosan (Chrysaliksen laulama osa) sanat. Lehdykästä löytyy myös lyhyt johdanto laulujen säveltäjältä Daniel Ingramilta. Tämä soundtrack on julkaistu todella hiljaisuudessa, sillä sen julkaisupäivänä lukee 2.12.2013 eli tämän viikon maanantai, eikä sen julkaisusta ole ollut minkäänlaista tietoa millään seuraamallani ponisivustolla. Ainoa vihje, että tällaista saattaisi olla luvassa oli mystinen Twitter-viesti Daniel Ingramilta sekä pientä vihjailua tähän suuntaan SDCC-fanipaneelissa viime kesänä.

Tämän soundtrackin sisältämät kappaleet ovat:

* At The Gala
* Becoming Popular
* The Smile Song
* Art of the Dress
* May the Best Pet Win
* The Flim Flam Cider Song
* The Laughter Song
* Winter Wrap-Up
* B.B.B.F.F
* This Day Aria
* Love is in Bloom

Kuten edellä olevasta voidaan päätellä ostin tämän soundtrack-julkaisun heti kun sain siitä tiedon (kiitos brony.fi käyttäjälle kurkku). Kyllähän tästä kappaleita puuttuu, mutta oma veikkaukseni on, että mikäli tämä menestyy lisää julkaistaan.

https://itunes.apple.com/fi/album/my-little-pony-songs-friendship/id775347062

Lisäys:

Soundtrack on myös ostettavissa Google Play -musiikkipalvelussa hintaan 9,49 euroa (ei tietoa tuleeko PDF-lehdykkää tämän mukana ollenkaan).

https://play.google.com/store/music/album/Daniel_Ingram_My_Little_Pony_Songs_of_Friendship_a?id=Bqr4jw4lvghnlgvevesfglvc5z4&hl=fi

Lisäys 2:

Tämän soundtrack-julkaisun kohdalla näyttää olevan hieman jutilointia havaittavissa, sillä aiemmin mainitun B.B.B.F.F -sanojen puuttumisen lisäksi, kappale Art of the Dress on vain vajaan kahden minuutin mittainen, ei siis kokonainen/täydellinen, vaikka lehdykkä sisältääkin koko kappaleen lyriikat.

 

pony_OST_1_cover

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *