Avataan yhdessä joulukalenteri, 22

l22_1    l22_2

Lisää herkkuja ponien teekutsuille ilmestyy luukusta 22. Nämä ponien teekutsut ovat kyllä melkoiset herkuttelujuhlat, kun tarjottavien listalle lisätään muffinsseja (tai kuppikakkuja, jos niin haluat). Fyysisesti nämä muffinssit ovat muotoilultaan yhtä violetin tarjoilualustansa kanssa ja ainut lisäväri tulee kellertävän valkeasta muffinssien yläosan maalipinnasta.

En näe tätä kovin käytännöllisenä itselleni, tosin joissain actionfiguuri/ponifiguuri aiheisissa kuvissa sitä ehkä voi käyttää. Kun kaksi luukkua on vielä jäljellä, mitä luulette, tuleeko vielä lisää syötävää teekutsuille vain oliko se lopultakin tässä? No lopullinen vastaus tähän selviää viimeistään ylihuomenna.

 

Luukun avausvideo:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *