Joulukalenteri – Ponijoulu, päivä 23

23

Celestian vuosi 1016, päivä 183

Ollessamme töihin lähdössä, ihmettelimme miksei Chocolate ole vielä hereillä, vaikka yleensä hän hän on jalkeilla aamuisin ennen meitä. Lily päätti käydä herättelemässä hänet. Lily tuli pian takaisin ja ilmoitti Chocolaten olevan kuumeessa (ilmeisesti hän oli vilustunut eilisen ulkolupäivän aikana). Jonkun olisi siis jäädä häntä vahtimaan, mutta kumpikaa ei meistä voisi tehdä sitä, sillä lämpöjuhlan aatonaatto on vuoden kiireisin päivä myymälässä ja molempia tarvitaan asioiden sujumiseksi, mutta emme voisi myöskään jättää Chocolatea yksin sairaana. Sitten sain idean, naapurimme Sky Fall, joka oli opettajatar saattaisi olla vapaana vahtimaan häntä, sillä oli viikonloppu ja muutenkin koulussa oli juuri meneillään loma, kohta olevan lämpöjuhlan vuoksi.

Aavistukseni osui oikeaan ja Sky Fall oli kuin olikin vapaana ja tarjoutui vahtimaan Chocolatea tämän päivän. Lopulta pääsimme lähtemään töihin tietärn, että Chocolate on hyvissä kavioissa.

Tullessamme töistä oli Chocolate jo nukkumassa ja ilmeisesti hän oli nukkunut suurimman osan päivästä. Kiitimme Sky Fallia avusta ja varsinkin siitä, että hän pystyi auttamaan niin lyhyellä varoitusajalla. Sky Fallin vastaus oli, että ihan mielellään hän sen teki ja tekee tarvittaessa uudestaan. No ainakaan huomenna emme häntä tarvitsisi, vaikka Chocolate olisikin vielä sairaana, sillä Lilyn vanhemmat saapuivat tänään kylän majataloon ja vaikka se pilaisikin yllätyksen, niin he slti voisivat hoitaa häntä jos tarve on. Sillä vaikka yllätys olisikin pilalla heidän osaltaan, olisi Chocolate silti mielissään heidän paikalla olostaan.

 

Audioversio:

Audioversion musiikki ja äänitehosteet credits:

* Kevin MacLeod – Silent Night

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *