Avataan yhdessä joulukalenteri, 10

l10_1 l10_3 l10_2

Luukusta 10 löytyy joulukalenterimme seuraava minifiguuri – Pinkie Pie.

Tämä Pinkie Pie, kuten ensimmäisen luukun Twilight Sparkle -hahmo on niin MLP:FiM perus minifiguuri kun olla voi ja sitä on myöskin ollut saatavilla monella tapaa. Itseltäni tämä figuuri löytyy useampanakin kappaleena, kuten varmaan monilta muiltakin MLP:FiM minifiguurien ystäviltä.

Virallisten  Hasbro-tuotteiden tapaa myöskään Pinkiellä ei ole söpöysmerkkiä ole kuin toisessa kyljessä. Oman kappaleeni kohdalla (siis tämän kalenterista tulleen) kuten näkyy, ei maalausjälki ole se kaikkein paras ja kuten Twilightin kohdalla mainitsin, se on yksi näiden minifiguurien ominaisuuksista ja ongelmista.

 

Luukun avausvideo:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *