Avataan yhdessä joulukalenteri, 01

l01_1    l01_2    l01_3

Ensimmäisestä luukusta löytyvä Twilight Sparkle minifiguuri, ei kenellekään tämän joulukalenterin omistajalle pitäisi olla suurikaan yllätys. Ensimmäinen luukku kun on ikkunallinen ja hahmo näkyy selvästi luukun sisällä olevan. Myöskään se, että Twilight juuri ensimmäisestä luukusta tulee ei pitäisi muutenkaan kovin suuri yllätys olla, sillä kyseessä on kuitenkin sarjan päähahmo (ja jopa kalenterin pääasiallinen väritys on violetti, kuten Twilight Spaklella). Tämä Twilight Sparkle -hahmo on niin MLP:FiM perus minifiguuri kun olla voi ja sitä on ollut saatavilla monella tapaa. Itseltäni tämä figuuri löytyy useampanakin kappaleena, kuten varmaan monilta muiltakin MLP:FiM minifiguurien ystäviltä.

Itse hahmosta sen verran, että kuten muidenkin virallisten Hasbro-tuotteiden kanssa, ei tälläkään söpöysmerkkiä ole kuin toisessa kyljessä. Oman kappaleeni kohdalla (siis tämän kalenterista tulleen) kuten näkyy, ei maalausjälki ole se kaikkein paras, mikä näiden mininifiguurien kohdalla aina on hieman ongelma ja ongelmat usein vain korostuvat, jos esim. häntä tai harja on monivärinen.

Tämän hahmon luukusta tuleminen ei ehkä yllätys ollut, mutta seuraavat luukut taatusti ovat (siis teille jotka ette vielä tiedä mitä niistä tulee).

 

 

Luukun avausvideo:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *