Amazon Exclusive POP! Vinyylihahmo 3-pack

Amazon.com:ssa on ennakkotilauksessa (julkaisupäivä joulukuun 2.) Amazon.com eksklusiivi Funko POP! 3-pack. Tämä pakkaus sisältää väritykseltään metalliset ja kimalletta harjassa & hännässä -versiot POP! vinyylihahmoista Derpy, DJ Pon-3 ja Dr. Hooves.

Suomifanien kannalta pitää mainita, ettei tuotetta voi tilata Suomeen, luultavasti Amazonin vieheellisen tuotelistauksen vuoksi, sillä sen mukaan tuotteen paino olisi n. 20 lb eli hieman vajaa 10 kiloa, mikä ei voi mitenkään pitää paikkaansa, ellei näitä hahmoja ole vinyylin sijaan tehty umpimetallista. Tutkailen tilannetta ja raportoin, jos tilanteeseen tulee muutosta.

Koska setti ei sisällä Fluttershyta, ei se ole itselleni välttämätön, kun perusversiot hahmoista jo itseltäni löytyvät, vaikka pitää mainita, että DJ Pon-3 kuvien perusteella näyttää kyllä hienolta.

 

Päivitys 21.11.2013:

Julkaisupäivä siirtynyt 13. joulukuuta. Lisäksi tuo paino-ongelma saattaa korjaantua itsestään, kun tuote julkaistaan. Niin ainakin kävi samankaltaisen Funko GitD TMNT setin kanssa, joten toivoa vielä on.

 

funko_pop_metallic_amazon_pakkaus

funko_pop_metallic_amazon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *