Blogin joulukalenteri

Joulukuun ja kaikenlaisten joulukalentereiden alkuun on enää vajaa viikko. Myös “Ikimetsän taikakääröt” blogi tarjoaa tänä vuonna oman joulukalenterinsa, itseasiassa kaksi eri joulukalenteria.

Ensimmäinen näistä joulukalentereista liittyy 2012 luomaani pohihahmoperheeseen. Tämä Joulukalenteri on tavallaan päiväkirjamuotoinen (kirjoittajana perheen isä) tarina luomieni ponien joulusta. Normaalista poiketen tämä joulukalenteri on 25 osainen, eikä 24 osainen.

Päähahmot:

– Vanilla Sunshine (perheen isä)
– Lily Bee (perheen äiti)
– Chocolate Surprise (perheen tytär)

 

Toinen joulukalenteri, jota kutsun nimellä “avataan yhdessä” joulukalenteriksi, liittyy ostamaaani My Little Pony (tavara) joulukalenteriin. Tämän julukalenterin ideana on avata yksi luukku tavarakalenterista päivittäin, kuvata & julkaista luukkujen avauksesta video ja julkaista pieni esittely luukusta tulleesta tavarasta / tavaroista blogissa teksti & kuvat -muotoisena.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *