Funko POP! DJ Pon-3, Fluttershy, Twilight Sparkle, Pinkie Pie & Rainbow Dash Hot Topicissa

Pari päivää sitten raportoimme, että Funko POP! Dr. Hooves ja Derpy olivat saatavissa Hot Topicissa. Nyt myös loput Funko POP! sarja 1:stä eli  DJ Pon-3, Fluttershy, Twilight Sparkle, Pinkie Pie & Rainbow Dash ovat saatavissa Hot Topicista.

Hot Topicilla on tällä hetkellä meneillään (kuten edellisessä postauksessa mainitsin) “Osta Yksi, Saat Yhden -50%” -tarjous, joten nyt hahmot on mahdollista saada normaalia edullisempaan hintaa, jos niitä ostaa useampia.

Kuten olen maininnut itse ehdin tilata DJ Pon-3:n jo australialaisesta Popcultchsta ja perushahmot (Fluttershy, Twilight Sparkle, Pinkie Pie & Rainbow Dash) ovat ennakkotilattuina Fantasiapeleistä.

POP_DJ

POP_Fluttershy
POP_Twilight
POP_Pinkie
POP_Rainbow

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *