Esittely: Equestria Girls (Deluxe) Fluttershy

Equestria Girls, Hasbron My Little Pony spin-off animaatioelokuva, joka on olemassa Hasbron puolesta vain, jotta he saisivat myytyä lisää ja uudenlaisia leluja – muotinukkeja, joiden avulla Hasbro yrittää kilpailla sellaisten brandien kuin Monster High ja Bratz kanssa.

Equestria Girls Fluttershy on yksi näsitä Hasbron uusista muotinukketuotteista. Kuten varmasti osalle blogin lukijoista on tullut hyvin selväksi, että suosikkihahmoni MLP:Fim sarjassa on Fluttershy, joten ei liene suuri yllätys miksi tämän nukkehahmon kokoelmaani hankin. Tosin itse Equestria Girls leffassa suosikkihahmoni on Twilight Sparkle. Tätä kirjoitettaessa ei Equestria Girls -nukkeja ole vielä Suomen markkinoilla ja omani on peräisin Amazon.com:sta, josta sen syntymäpäivälahjakseni tilasin. Myöskään leffaa ei vielä ole Suomessa esitetty (Suomen TV-ensi-ilta leffalla on Nelonen Perhe -kanavalla 22.9.). Kuten blogin aktiiviset seuraajat tietävät, itse olen leffan nähnyt ja pidin siitä. Mutta tämä ei ole leffaesittely, joka tulee jossain vaiheessa, vaan Fluttershy -nukke-esittely.

Equestria Girls Fluttershy tulee suurehkossa ikkunallisessa pahvipakkauksessa, joka mitat ovat suunnilleen: korkeus 31 cm x syvyys 5 cm x leveys 23 cm.  Itse nukke on kengän pohjista korvien kärkiiin n. 22 cm. Pakkauksen sisältö on selvästi näkyvissä pakkauksen sisällä ja hahmon mukana tuleekin kaikenlaista kamaa. Nuken avaaminen pakkauksestaan oli melkoinen homma ja video siitä prosessista, voit katsoa Youtube-kanavallamme. Pakkauksessa on ulkoisessa olemuksessa on kaikenlaista mielenkiintoista ja sen sijaan, että alkaisin niitä sanamuotoisesti selittämään, antaa alla olevien näyttää teille mitä tarkoitan.

Huomio! klikkaa kuvia nähdäksesi ne isompana (avautuvat uuteen ikkunaan/välilehteen)!

eg_fs_pakkaus_edesta   eg_fs_pakkaus_sivu_1

eg_fs_pakkaus_takaaeg_fs_pakkaus_kulma_3  eg_fs_pakkaus_sivu_2

eg_fs_pakkaus_kulma_4

 

eg_fs_tilpehoorit

 

Pakkaus sisältää:
* itse nukke
* 2 saapasparia
* kaksi mekkoa
* siivet (kaikki hahmot, joilla on ponimuodossa siivet)
* hiuspidennys (nukelle tai itsellesi)
* hiusharja (kaikki EG nuket)
* olkalaukku
* yksi rannekoriste
* kaksi korvakorua
* klubikortti, tarra-arkki, tuote-esite (kaikissa EG nukkepakkauksissa)

eg_fs_vaatteeton

 

Yllä olevassa kuvassa näette Fluttershyn perumuodossaan, ilman minkäänlaisia asusteita ja ensiksi pyytäisinki teitä kiinnittämään huomiota nuken ylävartaloon, joka näyttää siltä kuin nukella olisi ihonvärinen paita päällä. Tämä johtuu siitä, että Equestria Gilrs nukkejen perusversiolla tämä ylävartalo on maalattu paidaksi ja asusteina perusversiohahmoilla tulee vain yksi hame. Kun taas tämä Fluttershy on ns. deluxe-versio.

Seuraava seikka johon pyytäisin kiinnittämään huomiota on nuken jalat tai alajalkojen puuttuminen.

Kuten mainitsin, on Fluttershy ns. deluxe-versio ja tällä hetkellä Fluttershysta ei ainakaan ole perusversiota saatavilla tai ensimmäisess’ hahmoaallossa edes tulossa. Deluxe ja perusversion erot ovat, että perusversioden mukana tulee vain yksi asustesetti, joka käytännössä on yhdet jalkineet ja yksi hame, sillä ylävartalon asuste on maalattu suoraan hahmoon. Tämän lisäksi perusversiolla tulee mukana vain hiusharja ja yksi lisätavara (tarra-arkki, klubikortti ja hahmoesite tulee kaikkien hahmojen mukana).  Suurinero itse nukeissa perus- ja deluxeversioiden välillä on nivelissä. Perusversiolla liikkuu pää (pallonivel, vaikka ylös-alas -liike on lähes olematon), pallonivelet olkapäissä sekä eteen-taakse-sivuille liikkuvat sarananivelet nivustaipeessa. Edellä mainittujen lisäksi deluxe-versioilla on myös pallonivelet kyynärpäissä ja polvissa. Perus- ja deluxe-versioiden lisäksi on myös ns. välimallin hahmoja, kuten Sunset Shimmer, jolla on pallonivelet myös kyynärvarsissa, mutta ei polviniveliä.

 

eg_fs_mekko2_edesta   eg_fs_mekko2_takaa

eg_fs_mekko1_edesta   eg_fs_mekko1_1_takaa

 

eg_fs_mekko1_siivet_edesta    eg_fs_mekko_siivet_takaa

 

Futtershyn siivistä on ainakin kaksi eri väriversiota, yllä olevissa kuvissa näkyvä kirkas ja violetti. Vaikkei tämä varmistettu tieto olekaan, niin omat epäilykseni on, että Fluttershyn ensimmäinen tuotantoerä valmistettiin kirkkailla siivillä ja myöhemmät erät violeteilla.

eg_fs_mekko1_takaa    eg_fs_hiuspidennys

Ulkonäöllisesti nukke ei kyllä suuresti muistuta elokuvassa esiintyvää vastakappalettaan, mutta eipä ne viralliset Hasbron valmistamat ponitkaan suuremmin MLP:FiM sarjan hahmoja muistuta. Muotinukkena (vaikkei minulla niistä suurempaa kokemusta olekaan) Fluttershy ei ole paha tai ruma, mutta leffaversioonsa verrattuna, ei nukke-Fluttershyllä ole mitään jakoa.

Leffavastakappaleeseensa verrattuna nukke-Fluttershyllä on huomattavasti runsaammin meikkiä ja kimalletta kasvoissa. Kuten myös alla olevista kuvista voi huomata, on nukke-Fluttershyllä söpöysmerkki poskessaan ja pieni osa söpöysmerkkiä valopilkkuna silmässä, nämä molemmat ominaisuudet ovat läsnä kaikilla Equestria Girls -nukkesarjan nukeilla.

eg_fs_mekko1_lahikuva     eg_fs_mekko1_lahikuva2

eg_fluttershy_perus

Ja mikäli ihmettelette, miksi nuken mukana tulee häntää muistuttava hiuspidennys, miksi nukella on ponimaiset korvat tai siivet. Vastaus on alla olevassa kuvassa (en laske tätä spoileriksi, sillä kaikessa Equestria Girls promomateriaalissa, Fluttershy esiintyy sen mukaisessa muodossa).

eg_powerup_flutter

Itse en ole mitenkään liian innostunut muotinukeista ja tämän ostin koska Fluttershy on suosikki-ponini. Tärkein syy tosin oli, että Fluttershy-kokoelmani tarvitsi myös ihmis-Fluttershyn joukoihinsa. Olen erittäin iloinen siitä, että Fluttershy oli yksi niistä hahmoista, jotka saivat deluxe-versiokohtelun, sillä kyynärpäiden ja polvien extranivelet olivat erittäin tervetulleet ja lämmittävät tällaisen actionfiguurien ystävän sydäntä kovin. Muita (nukke)sarjan hahmoja en luuultavasti hanki, mutta mitään en mene vannomaan. Vaikka hintaa tälle hankinnalle tuli 31 euroa Amazon.com:sta (Affiliate linkki), mikä on myös lähellä sitä (ehkä muutaman euron yli), mitä näiden oletan myös kaupoissa maksavan, kun ne sinne asti pääsevät, en ostostani kadu vaikka pitää myöntää, että samalla hinnalla olisi saanut kunnon actionfiguurin, mutta se kertoo siitä kuinka paljon Fluttershystä pidän, kun jopa He-Man – maailmankaikkeuden mahtavin mies hävisi Fluttershylle (Fluttershyhyn käytetyt varat olivat alunperin tarkoitettu Galactic Protector He-Man figuurin hankkimiseksi). Olen saanut pientä kettuilua, tämän hahmon ostamisesta jopa muilta ponittajilta, mutta olen ollut aina sitä mieltä, että jokaisella vakavasti otettavalla lelujen keräilijältä tulisi kokoelmistaan löytyä ainakin yksi muotinukke ja nyt se on omalta kohdalta hoidettu.

Nivellystensä ansiosta tämä nukke on ehdoton suosikkini virallisista Hasbro MLP-tuotteista. Harmi, että nämä nuket ovat luultavasti ainoat viralliset Hasbro MLP-tuotteet, jotka ikinä saavat osakseen edes välttävän tasoiset nivellykset.

 

Fluttershy-kokoelmani

 

Katso videokatsaukseni nukkeen:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *