My Little Pony: Friendship is Magic #9

My Little Pony Friendship is Magic -sarjakuvalehtisarjan 9. osan  julkaisupäivä on tänään. Kuten aiempien numeroiden kohdalla, myös tämän ostin digiversiona Comixologystä. Lehden digiversion, kuin myös printtiversion hinta on $3,99. Tämä numero on ensimmäinen osa 2 lehteä käsittävästä tarinasta.

Itse asiassa Comixology julkaisi lehden muutaman tunnin ajaksi viime viikolla, sillä he ilmeisesti eivät tienneet, että paperiversion julkaisu oli lykkääntynyt 1 viikolla. Minä itse sain myös omani Comixologystä viime viikolla, sillä minulla on tilaus pääsarjan lehtiin siellä (tilaisin Micro-sarjankin, mutta toistaiseksi sitä ei voi tilata).

Tämä lehti oli myös ostettavissa (paperiversiona) San Diego Comic Con -tapahtumassa pari viikkoa sitten.

siellä     

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *