Hot Topic eksklusiivit Funko POP! Derpy ja Dr. Whooves tulossa pian

Kysyin aiemmin tänään Hot Topicilta heidän Facebook -sivullaan, että koska Funko POP! Vinyylihahmot Derpy, Dr. Whooves ja DJ Pon-3 ovat tulossa Hot Topicin verkkokauppaan. Ja reilu puolituntia sitten sain vastauksen, että Derpy ja Dr. Whooves on odotettavissa heinäkuun puoliväli/loppu -akselilla. Hyvä juttu, sitten voin tilata ne yhdessä vinyylihamojen Lyra ja Pinkie Pie kanssa, jotka eilen tulivat Hot Topiciin ennakkotilaukseen. Hot Topicin vastaus herättää tosin erään kysymyksen, mikä viivästyttää DJ Pon-3:a? Vastauksesta huolimatta, toivon edelleen, että kaikki kolme ilmestyvät yhtäaikaa. No asia selviää, sitten kun sen aika koittaa. Pitäänee jatkaa Hot Topicin kyttääämistä, ettei julkaisu vain meni ohi vahingossakaan.

ht_vastaus_mlp_pop

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *