02 MarEquestria Girls

Jo pidemmän aikaa olemme kuulleet huhuja syksyllä 2013 mahdollisesti alkavasta yli 10-vuotiaille tytöille suunnatusta Equestria Girls – My Little pony spin-off sarjasta, jossa My Little Pony: Friendship is Magic -sarjan hahmot löytävät maagisen portin, jonka läpi kuljettuaa he joutuvat uuteen maailmaan ja muutuvat poneista humanoidimuotoon.

Onko tämä miltä rakkaat ponimme näyttävät muodonmuutoksen jälkeen? Ainakin tämän New York Timesin artikkelin perusteella, vastaus on kyllä.

Lainaus linkitetystä artikkelista:

To celebrate the brand’s 30th anniversary this year, the company plans to introduce a new extension this fall called Equestria Girls.

 

Päivitys 2.5.2013:

Tämän hetkisten tietojen mukaan, kyseessä on vain 72-minuuttinen animaatioelokuva (joka voi olla tai voi olla olematta spin-off sarjan pilotti). Lisäksi juuri on tullut tietoon sen lyhyt juonikuvaus:

When a crown is stolen from the Crystal Empire, Twilight Sparkle pursues the thief into an alternate world where she transforms into a teenage girl who must survive her biggest challenge yet… high school. With help from her new friends who remind her of Ponyville’s Applejack, Rarity, Rainbow Dash, Pinkie Pie, and Fluttershy, she embarks upon a quest to find the crown and change the destiny of these two parallel worlds.

 

Jätä kommentti