My Little Pony: Friendship is Magic – Volume 1 sarjakuvakokoelma saapui

Tänään tupsahti postiluukusta Amazon.com:sta (sponsoroitu linkki) tilaamani My Little Pony: Friendship is Magic – Volume 1 sarjakuvakokoelma.

Yllätys ei ollut kovin iloinen, kun postikuoresta löytyi alla olevan kuvan mukainen hieman reissussa rähjääntynyt opus. Tämä kunto johtuu lähinnä siitä, että Amazon käyttää nykyisin postittamiseen kuplamuovikuoria (ainakin pienikokoisille toimituksille) ilman mitään muuta suojausta sisällä oleville tuotteille. Kävihän se mielessä, kun Princess Twilight Sparkle DVD:ni (linkki Youtube videoon) saapui hieman nuhjuisessa kunnossa pari viikkoa takaperin, että tämä kokoelma saattaa saapua suht huonossakin kunnossa, mutta minä ajattelin, ettei Amazon, joka on aloittanut elämänsä kirjakauppana, lähettäisi kirjaksi luokiteltua tuottetta näin heppoisesti pakattuna. Lähetin asiasta myös palautetta Amazonille, joka pahoitteli tapahtunutta, muttei muuta. Mietin heiltä uuden kappaleen lähettämistä pyytää, mutta jos he senkin lähettäisivät samalla tavalla, ei siitä mitään hyötyä olisi.

Mutta mitään kirjoiksi luettavaa tuotetta en enää Amazonista osta, ennen kuin saan varmistuksen siitä, että pakkaus on muutettu paremmaksi. Saa nähdä missä kunnossa Elements of Harmony Guide Book saapuu, joka on jo matkalla Suomea kohti, muuten olisin ostanut sen jostain muualta. No, ainakin se on kovakantinen, että se ei aivan kappaleina saapuessaan ehkä ole. Taidan siirtyä toistaiseksi ostamaan “ponikirjallisuuteni” (mahdollisia yksittäisiä sarjakuvanumeroita lukuun ottamatta) Suomalaisesta kirjakaupasta, kun niillä näyttää myös samat teokset olla valikoimissa kuin Amazonilla, varsinkin kun Suomalaisen nettitilaushinnat kanta-asiakkaille näyttävät olevan jopa edullisemmat kuin Amazonista ostaminen.

 

amazon_bangedup

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *