Funko POP! My Little Pony vinyylihahmot Fantasiapeleissä

Erittäin hyviä uutisia suomifaneille, Funko POP! My Little Pony vinyylihahmot Fluttershy, Twilight Sparkle, Rainbow Dash ja Pinkie Pie ovat ennakkotilattavissa Fantasiapelit-verkkokaupasta hintaan 15 € / kpl. Olemme jo aiemmin raportoineet näiden olevan ennakkotilauksessa Forbiddenplanet.co.uk:ssa ja tänään saapui Forbiddenplanet.com uutiskirje, jossa näitä mainostettiin, mutta ongelmana näissä on että Forbiddenplanet.co.uk on hieman epäluotettava ja Forbiddenplanet.com:n toimituskulut suomeen ovat tähtitieteelliset.

Tämä on mielenkiintoinen yhteensattuma tai saattaa olla, että olen osittain vastuussa siitä, että ne sinne juuri nyt ilmestyivät ennakkotilattaviksi. Elikkäs, eilen kun tuotekuvat näistä hahmoista tulivat julkisuuteen, lähetin Fantasiapeleille kyselyn koskien näitä hahmoja. Tänään n. kolmen aikaan heiltä tuli vastaus, jonka perusteella heillä ei ollut hajuakaan mitä nämä Funko POP! vinyylihahmot ovat, jonka jälkeen lähetin heille viestin, jossa selvensin asiaa hieman. Tämän päiväisen viestini lähetyksen aikaan, nämä hahmot eivät olleet vielä Fantasiapelien sivustolla tilattavissa, mutta nyt vain tunteja viestini lähetyksen jälkeen ne olivat yhtäkkiä sivulle ilmestyneet.

En tiedä onko se sanomattakin selvää, mutta joka tapauksessa heti kun hahmot Fantasiapelit-verkkokaupassa näin, tilasin kaikki neljä sen suuremmin miettimättä ja miksikäs ei, koska se kuitenkin oli ajatuksenani kun ensimmäisen  viestini eilen Fantasiapeleille lähetin.

Tuotelinkit:
* Fluttershy: https://www.fantasiapelit.com/index.php?main=ai&kat=single&mista=indeksi&etsittava=_149826

* Pinkie Pie: https://www.fantasiapelit.com/index.php?main=ai&kat=single&mista=indeksi&etsittava=_149825

* Rainbow Dash: https://www.fantasiapelit.com/index.php?main=ai&kat=single&mista=indeksi&etsittava=_149823

* Twilight Sparkle: https://www.fantasiapelit.com/index.php?main=ai&kat=single&mista=indeksi&etsittava=_149824

 

pop_ponit_fantasiapelit

 

fantasiapelit_email

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.