Funko POP! vinyylihahmo tuotekuvat: Pinkie Pie, Fluttershy, Twilight Sparkle ja Rainbow Dash

Helmikuussa New York Toy Fair 2013 -tapahtumassa Funkon tuotekatalogissa julkistetuista Funko POP! Vinyylihahmoista on nyt julkaistu varsinaiset tuotekuvat, kun aiemmin saatavilla oli vain katalogissa julkaistut käsinpiirretyt konseptikuvat. Ensimmäisen sarjan hahmoista DJ Pon-3 ja Derpy, jotka ovat aluksi Hot Topic eksklusiiveja, niistä ei vielä ole varsinaisia tuotekuvia saatavilla. Tällä hetkellä tuotekuvat löytyvät vain heti laajaan levitykseen pääsevistä hahmoista Fluttershy, Twilight Sparkle, Rainbow Dash ja Pinkie Pie. Näiden hahmojen alustava julkaisu on heinäkuun (2013) puolenvälin tienoilla.

Itse aion nämä hankkia tavalla tai toisella…

POP_FluttershyPOP_Pinkie

POP_RainbowPOP_Twilight

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.