My Little Pony: The Elements of Harmony – The Official Guidebook julkaistu

My Little Pony: The Elements of Harmony – The Official Guidebook on saanut julkaisunsa tänään. Tämä opaskirja on loistava lisä kenen tahansa My Little Pony: Friendship is Magic TV-sarjan fanin kirjahyllyyn. Kirjan 256 sivua sisältävät mm. hahmobiografioita, jakso-oppaan (1-3 kaudet), Equestrian kartan, lyriikat kaikkiin lauluihin ja prinsessa Celestialle lähetettyjen kirjeiden kokoelman. Toki kaikki tämä sisältö löytyy internetin ihmeellisestä maailmasta pienellä etsimisellä ja maksutta, mutta meille jotka vielä arvostamme fyysisiä kirjallisia lähdeteoksia, on tämä loistava lisä kokoelmaan ja kirjahyllyn täytteeksi.

Opas on ostettavissa mm. Amazonissa:

Tuotelinkki (sponsoroitu)

 

Päivitys 5.6.2013:

Oman kappaleeni postitusvahvistus saapui juuri Amazonista, joten nyt vain odotellaan 2-4 viikkoa kirjaa saapuvaksi.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *