My Little Pony: Make Your Mark, Chapter 6 Netflixissä

Tänään marraskuun 23. päivä on julkaistu Netflixisä MLP: Make Your Mark -sarjan 6. luku, joka sisältää 3 jaksoa (23 min / jakso) sekä Secrets of Starlight -animaatiospesiaalin (44 min). Kolme perusjaksoa päättävät Opaline-tarinakaaren, kun taas animaatiospesiaali aloittaa uuden tarinan.

Jos seuraat tämän sarjan ohella myös MLP: Tell Your Tale -sarjaa, suosittelemme vahvasti, että katsot tämän 6. luvun ennen sarjan jaksoja jaksosta 62 eteenpäin. Jakso 67 etenkin spoilaa koko Opaline-tarinan loppuhuipennuksen. Jakso 68 (joka on tätä kirjoitettaessa viimeisin julkaistu MLP: TYT -jakso) sijoittuu Secrets of Starlight -spesiaalin jälkeiseen aikaan ja aiheuttaa ihmetystä, jos sen katsoo ennen MLP:MYM lukua 6.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *