Virallinen Equestria Girls traileri

13hasbro-articleLarge
Kuva: New York Times

 

Näin Equestria Girls -animaatioelokuvan USA:n teatteriesityksen ajan lähestyessä, New York Times on julkaissut siihen liittyen artikkelin, jonka ohesta löytyy mm. alla oleva virallinen Equestria Girls -traileri.

 

HD-versio trailerista katsottavissa Hasbron virallisella My Little Pony -Facebook sivulla (katsominen ei vaadi Facebookin jäsenyyttä)

 

Itse artikkeli kertoo, kuinka My Little Pony on ollut tasaisen suosittu brandi Hasbrolla brandin koko 30-vuotisen historiansa ajan ja kuinka suosio on ollut rajusti nousussa My Little Pony: Friendship is Magicin ansiosta. Hasbro haluaa nyt rakentaa tuolle kiinnostukselle ja laajentaa brandia Equestria Girlsin voimin.

Tämä animaatiofilmi saa ensiesityksensä Los Angelesin filmifestivaaleilla kesäkuussa. Filmi esitetään yli 200 teatterissa Yhdysvalloissa ja sen trailerin esitykset aloitetaan teattereissa keskiviikkona (15.5.2013).

“Vastaamme faniemme toiveeseen kokea brandi uusilla tavoilla.”, sanoo John A. Frascotti, Hasbron markkinointipäällikkö. Frascottin mukaan me (fanit) olemme aina kuvitelleet, mikä poni itse olisimme ja mihinkä poniin me eniten leimaudumme.

Eguestria Girlsissä My Little Pony hahmot uudelleenkuviteltiin teinityttöinä lukiossa. Yhteneväisyyden takaakseen, Hasbro käytti elokuvan teossa samoja henkilöitä, samaa animaatiotyyliä ja ystävyyden sanomaa, kuin Friendship is Magic -sarjassa.

“Tavoitteemme oli pysyä hahmoille uskollisena,” sanoo Meghan McCarthy, elokuvan pääkirjoittaja, mainiten, että lukio tapahtumapaikkana mahdollisti uusia tarinankerronnallisia mahdollisuuksia. “Se on aivan uusi, mutta silti jatke (sarjan) mytologialle.”

My Little Pony: Equestria Girls animaatioelokuva julkaistaan DVD:llä myöhemmin Yhdysvalloissa ja muilla markkinoilla maailmanlaajuisesti, jota seuraa sitten myös televisioensi-ilta syksyllä Hub-kanavalla.

Equestria Girls ei ole ainoastaan elokuva vaan saa sen oheen myös leluja ja muuta kamaa. Multimediakomponentit sisältävät interaktiivisen webbisivuston, Youtube sisältöä ja yhteistyön Stardoll.com-sivuston kanssa, joka on tytöille suunnattu muotisivusto.

Hasbro on huhtikuun tuottavuusraportissaan maininnut, että tyttöjen kategoriassa ovat tuotot nousseet 23 % ensimmäisellä vuosineljänneksellä verrattuna viime vuoteen ja tämä kasvu on osittain My Little Ponyn ansiota. Michael Vogelin, Harbro Stusiosin kehityksen varajohtajan mukaan, Equestria Girls mahdollistaa rakentaa My Little Ponyn tuomalle kasvulle. Hänen mukaansa “Tämä on rohkea uusia suunta”.

Lue alkuperäinen artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *