Lisää My Little Pony G5 -sisältöä tulossa Youtubeen ja Netflixiin

My Little Pony: Uusi sukupolvi (A New Generation) -leffa sai julkaisunsa syksyllä 2021 Netflixissä, virallisen My Little Pony Facebook-sivun mukaan, leffan ponitähdet pääsevät nyt uusiin seikkailuihin, kun My Little Pony: Tell Your Tale alkaa Youtubessa 7. huhtikuuta (2022) ja My Little Pony: Make Your Mark -spesiaali tulee Netflixiin 26. toukokuuta (2022).

My Little Pony -Facebook sivun julkaiseman tiiseri.

Lisäys/päivitys 18.2.2022

Animation Magazine on valottanut hieman lisää, mitä tuleman pitää tänä vuonna G5:een liittyen. Huhtikuun 7. päivä (2022) alkava My Little Pony: Tell Your Tale -Youtube-sarja koostuun viikoittain julkaistavista 5 minuutin mittaisista jaksoista (jaksojen määrä ei tiedossa). Sarja on 2D-animoitu. Toukokuun 26. päivä Netflixissä julkaistava My Little Pony: Make Your Mark on samannimisen sarjan 44-minuuttinen spesiaali aloitusjakso ja sitä seuraa kahdeksan 22 minuutin mittaista jaksoa syyskuun 26. päivä (2022). Tämä sarja on animoitu samalla 3D-tyylillä, kuin vuoden 2021 leffa. Marraskuun 21. päivä (2022) julkaistaan Netflixissä toinen 44-minuutin spesiaali – My Little Pony: Winter Wishday.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *