My Little Pony: Pony Life -sarja kesäkuussa

Päivitys 9.6.2020
Saamiemme lisätietojen mukaan sarja ei valitettavasti ehkä alakaan vielä 13. kesäkuuta, vaikka Discovery Family -kanavan ohjelmatiedot sen edelleen tätä kirjoitettaessa listaakin. Näyttää siltä, että tällä hetkellä sarjan ensiesitys olisi 21. kesäkuuta Kanadassa.

Hasbron viime vuoden loppupuolella julkistama My Little Pony – Pony Life -animaatiosarja alkaa (USA) 13. kesäkuuta 2020. Jaksojen kesto on kymmenisen minuuttia (eli puolet FiM-jaksojen kestosta) ja jaksoja näyttettäisi esitettävän kaksi per viikko. Jaksojen tuotantomäärä ei ole tiedossamme, joten sarjan kestosta emme tiedä. Jaksojen esitys alkaa klo 18.00 Suomen aikaa. Mahdollisista live streameista meillä ei ole tietoa, mutta jaksot löytynevät jälkikäteen netin syövereistä.

Ikimetsän taikakääröt eivät koskaan linkitä epävirallisiin streameihin tai jaksolatauksiin, joten ei kannata edes kysyä tai pyytää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *