Ikimetsän taikakääröt Youtube-kanava

Varmaan moni tesitä on selvillä viimeaikaisista Youtuben muutoksista ja siitä, että sisällön tuottajien on merkittävä videoihinsa, onko sisältö suunnattu lapsille vai ei (ja sanktioista joita voi seurata, jos tätä ei ole oikein tehnyt). Koska haluan pelata varman päälle, asetin kaikki Ikimetsän taikakääröt -videot lapsille suunnatuksi sisällöksi, mikä on hieman ironista, koska blogin ja videoiden pääasiallinen yleisö on aina ollut teini-ikäiset ja sitä vanhemmat, vaikka sisältönsä puolesta blogi on toki aina ollut sopiva kaiken ikäisille ja kaikki ikään katsomatta ovat aina tervetulleita blogiin, niin kauan kuin se on olemassa.

Tällä muutoksella tuskin on suuria merkityksiä Ikimetsän taikakääröjen kohdalla siinäkään tapauksessa, että tulevaisuudessa jatkaisin videoiden tekemistä, joka on nyt ollut katkolla jo viimeiset pari vuotta. Taloudellista merkitystä muutoksella ei ole, sillä videot eivät olleet aiemminkaan kaupallistettuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *