Equestria Girls: Spring Breakdown -animaatiospesiaali maaliskuussa

Discovery Family -kanavan highlists (tähtihetket) -listaus maaliskuulle paljastaa, että maaliskuun 30. (2019) Yhdysvalloissa esitetään 44-minuutin mittainen Equestria Girls -animaatiospesiaali Spring Breakdown. Spesiaalin pätkitty versio tulee luultavasti myöhemmin Youtubeen kuten viime vuoden spesiaalitkin.

3 thoughts on “Equestria Girls: Spring Breakdown -animaatiospesiaali maaliskuussa

    1. Valitettavasti en tiedä, milloin on tulossa suomeksi. Suomenkielisistä julkaisuista kun ei suuremmin ilmoitella etukäteen, ne vaan useinmiten ilmestyvät Ruutu+:aan tai Netflixiin. Televisioesityksistä ehkä on jonkinlaista ennakkomainontaa, mutta televisiota en ole katsonut/seurannut vuosiin. Viime vuotisten Equestria Girls -spesiaalien perusteella arvioisin, että tulee vielä tämän vuoden aikana Netflixiin, mutta varmaa tietoa asiasta ei ole.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *