17 FebEquestria Girls: Spring Breakdown -animaatiospesiaali maaliskuussa

Discovery Family -kanavan highlists (tähtihetket) -listaus maaliskuulle paljastaa, että maaliskuun 30. (2019) Yhdysvalloissa esitetään 44-minuutin mittainen Equestria Girls -animaatiospesiaali Spring Breakdown. Spesiaalin pätkitty versio tulee luultavasti myöhemmin Youtubeen kuten viime vuoden spesiaalitkin.

3 Vastausta to “Equestria Girls: Spring Breakdown -animaatiospesiaali maaliskuussa”

  1. Shygirl sanoo:

    Tiedätkö milloin tulisi suomeksi?

    • Eurokolikko sanoo:

      Valitettavasti en tiedä, milloin on tulossa suomeksi. Suomenkielisistä julkaisuista kun ei suuremmin ilmoitella etukäteen, ne vaan useinmiten ilmestyvät Ruutu+:aan tai Netflixiin. Televisioesityksistä ehkä on jonkinlaista ennakkomainontaa, mutta televisiota en ole katsonut/seurannut vuosiin. Viime vuotisten Equestria Girls -spesiaalien perusteella arvioisin, että tulee vielä tämän vuoden aikana Netflixiin, mutta varmaa tietoa asiasta ei ole.

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Jätä kommentti