MLP:FiM -sarjan kahdeksannen kauden jaksojen raakaversioita ja muuta vuotanut nettiin

My Little Pony: Friendship is Magic -animaatiosarjan tulevan (kevät 2018) kahdeksannen kauden jaksojen raakaversioita (7 kpl, joista puuttuu esim. taustamusiikki ja/tai äänitehosteet) on vuotanut nettiin, joko Hasbroon tai DHX:ään kohdistuneen tietomurron seurauksena. Lisäksi on vuotanut myös mahdollisia Hasbron suunnitelmia liittyen sarjan yhdeksänteen tuotantokauteen sekä mahdolliseen My Little Pony 2 -elokuvaan, kuin myös mahdolliseen My Little ponyn G5:een (viidenteen sukupolveen) liittyen.

Me täällä Ikimetsän taikakääröissä emme julkaise laittomasti vuodettua materiaalia tai linkitä niihin. Tämä postaus on tiedoksi, että näin on tapahtunut ja että kyseistä materiaalia on liikenteessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *