Kuvatuote $0,99:lla

Artscow.com sivustolla on tällä hetkellä menossa kampanja (voimassa 30.6.2013 tai kunnes 20 000 kappaletta etuja on lunastettu), jossa kuponkikoodilla (Z099PLAYMJP3P) saa teetettyä itselleen yhden kuvatuoteen (tiettyjen tuotteiden listalta) $0,99 (sis. toimituskulut maailmanlaajuisesti). Miten tämä sitten liittyy poneihin, no voit vaikka teettää tuotteen jollain ponikuvalla varustettuna. Henkilökohtaisesti itse käytin koodia eilen ja tilasin hiirimaton poniaiheisella kuvalla. Kampanjan sivusto ja tarkemmat ohjeet löytyvät: http://www.artscow.com/free-mousepad

Huom! Jos käytät yllä mainittua kuponkikoodia, käyttäessäsi sitä, minä saan siitä etua. Halutessasi voit lunastaa sivustolta myös oman koodisi, jota voit jakaa eteenpäin ja saada siitä itse etua (lisätietoa yllä olevasta linkistä).

 

Päivitys 9.5.2013:

Saapui ilmoitus oman hiirimattotilaukseni postituksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *