Ikimetsän taikakääröt jouluarvonta * ARVONTA PÄÄTTYNYT *

Tänään 4.12.2015 on virallinen julkaisupäivä kakkoskauden dubbiDVD-boksille ja sen kunniaksi Ikimetsän taikakääröt järjestää jouluarvonnan, jossa palkintona molemmat 1. ja 2. kauden dubbiDVD-boksit.

Päivitys 18.12.2015:
13.12.2015 suoritetussa arvonnassa voittajaksi valittiin Milla V.
Palkinto on jo postitettu voittajalle.
Onnittelut voittajalle ja kiitos kaikille osallistujille!

 

ikimetsa_dvd_arvontakuva

Osallistumisaika: lauantaihin 12.12.2015 klo 23:59:59 asti 

Osallistuaksesi arvontaan sinun täytyy lähettää sahköpostiviesti blogin sähköpostiosoitteeseen eurokolikko (at) eurokolikonmaailma (piste) fi (viestin otsikoksi/aiheeksi “Jouluarvonta”). Mitään varsinaista viestiä ei tarvitse kirjoittaa, jollei ihan välttämättä halua.

Palkinnon arvo (toimituskuluineen) on n. 35 euroa.

Arvonnan säännöt:

* Arvontaan osallistuminen on vastikkeetonta. Osallistuminen on siis täysin maksutonta ja ilmaista (Ikimetsän taikakääröt ei vastaa osallistumisesta mahdollisesti aiheutuvista välillisistä kuluista kuten sähkön käyttö tai internet-yhteysmaksut).

* Arvonta on avoin ainoastaan Suomessa asuville ja palkinto postitetaan vain suomalaiseen osoitteeseen.

* Osallistumisikärajaa ei ole. Jos olet tarpeeksi henkisesti kehittynyt ja osaava osallistumaan tähän arvontaan, olet tarpeeksi vanha. Mikäli olet hyvin nuori henkilö, pyydäthän kuitenkin luvan vanhemmalta tai huoltajalta kilpailuun osallistumiseen.

* Arvontatulos on lopullinen, eikä siitä voi valittaa. Tai toki voi valittaa, mutta arvonnan järjestäjä (Ikimetsän taikakääröt) jättää sellaiset huomiotta.

* Arvonnan järjestäjä (Ikimetsän taikakääröt) ei ole korvausvelvollinen tai vastuussa Postin mokista, jos arvontavoitto sattuisi katoamaan matkallaan voittajalle. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse pakettina (seurantakoodi/lähetystunnus lähetetään voittajan sähköpostiin).

* Arvonta voidaan suorittaa uudelleen ja valita uusi voittaja, mikäli edellinen voittaja ei vastaa voittoilmoitussähköpostiin 72 tunnin kuluessa. Arvonta voidaan suorittaa uusiksi myös, mikäli voittaja haluaa luopua voitostaan.

* Tietoja, kuten sähköpostiosoitteet ei luovuteta eteenpäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *