Equestria Girls: Friendship Gamesin -suomidubbi 22.11.

mlp_eg3

Equestria Girls: Friendship Gamesin -Suomidubbiversion oli määrä tulla tänään (8.11.), mutta syystä tai toisesta sitä ei tullutkaan, vaan nyt sen esitysajaksi (Nelosen ohjelmaoppaan mukaan) on kerrottu 22. marraskuuta klo 14:00. Syytä siirtoon ei ole tiedossa, mutta epäilen, ettei dubbi valmistunutkaan ajoissa tänään esitettäväksi ja lisäaika on dubin loppuun saattamista varten.

Se, että sitä edelleenkin mainostetaan kanavalla tälle päivälle tulevaksi ja että ohjelmistomuutos on tapahtunut loppuviikosta (koska alkuviikolla ohjelmatiedot edelleen tälle päivälle esityksen näytti), kielii mielestäni jostain yllättävästä esteestä. Toivottavasti kahden viikon kuluttua on parempi onni ja leffa saa TV-esityksensä enempää viivästymättä.

Lisäys 9.11.2015

Kysyin asiasta, miksei leffaa esitetty eilen sunnuntaina 8.11., Neloselta heidän Facabook-sivullaan ja vastaus on nähtävissä alla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *