Funko Vinyl Maud Pie ja Cheese Sandwich ostettavissa Popcultchassa

Edellisestä kerrasta on jo aikaa, mutta jälleen kerran australialainen Popcultcha-verkkokauppa on saanut tulevan Funko Vinyl aallon myyntiin ennen Hot Topicia. jolla on määräaikainen yksinoikeus uusiin julkaisuihin. Edellisen kerran näin kävi vuoden 2014 alussa, jolloin kyseinen kauppa julkaisi Twilight Sparklen ja Trixien ennen Hot Topicia, nyt sama on tapahtunut Maud Pien ja Cheese Sandwichin kohdalla.

Figuurien hinta on 22,72 AUD (n. 14,50 euroa) ja toimituskulut yhdelle figulle Suomeen n. 10 euroa (15 AUD) ja kulut kahdelle figulle yhdessä on n. 13 euroa (20 AUD). Figuurien hinta voi näkyä verkkokaupassa suurempana, sillä niissä on oletuksena mukana Australian ALV, jota ei kuitenkaan Australian ulkopuolisista tilauksista veloiteta.

Linkit tuotteisiin:

funko_vinyl_maud_cheese

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *