We Love Fine My Little Pony Chibi-figuuri sarja 1

Tätä artikkelia on viimeksi päivitetty 21.5.2015!

We Love Fine jatkaa vinyylifigujensa sarjaa ja tällä kertaa julkisti sarjan chibi-tyylisiä figuureja. Hahmoja sarjassa on 8 ja ne ovat : Rarity, Pinkie Pie, Twilight Sparkle, Flutterbat, Derpy, DJ Pon-3, Chrysalis sekä Discord. Figuureja voi tilata joko yksittäin tai sitten kokonaisena 8 hahmoin settinä. Discord ei ole saatavilla yksittäisenä, vaan se on kokonaisen setin mukana tuleva exclusive-figu. Hahmojen korkeus on n. 2,5″ – 3″ (n. 7 cm).

Nämä figuurit ovat tällä hetkellä ennakkotilattavissa We Love Fine -verkkokaupassa ja niiden julkaisu on joulukuun puolessa välissä. Yksittäisen figuurin hinta on $15 + toimituskulut* ($12,33 tai $37,19), ja kokonaisen setin hinta on $120 (8 x $15) + toimituskulut* ($31,95 tai $44,63).

* Toimituskulut artikkelin kirjoittamisen hetkellä ja mainitut toimituskuluvaihtoehdot ovat normaalihintoja, We Love Fine -verkkokaupan rekisteröityneet asiakkaat saavat toimituskulut -20%.

 

..

 

 

   

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *