Ikimetsän taikakääröjen 2-vuotiskesäarvonta * Osallistumisaika päättynyt *

Ikimetsän taikakääröjen 2-vuotisuuden kunniaksi järjestämme pienen kesäarvonnan, jossa arvotaan kaksi palkintoa. Ensimmäinen palkinto on Funko Vinyl Princess Twilight Sparkle & Spike -figuurit ja toinen palkinto on viisi julkaistua virallista MLP:FiM/EG soundtrack-julkaisua (iTunes). Arvontaan osallistutaan ja käytetään alla olevaa arvontoihin (giveaway) erikoistunutta Rafflecopter-sovellusta (englanninkielinen).

Osallistuminen arvontaa edellyttää vähintään olemassa olevaa sähköpostiosoitetta tai Facebook-tiliä, lisäksi on vastattava yhteen pakolliseen kysymykseen. Arvonnan voittamisesta tiedotetaan voittajille henkilökohtaisesti sähköpostitse. Arvonnan voittaja (nimi tai nimimerkki tai nimikirjaimet riippuen voittajan tahdosta) sekä paikkakunta, jonne voitto lähti, julkistetaan myös blogissa, mutta vasta kun tulos on lopullinen.

Molemmat arvottavista palkinnoista, sisältäen toimituskulut voittajalle (siis toimitus voittajan kotimaiseen osoitteeseen, voittajan ei toimituskuluja tarvitse maksaa), ovat n. 40-50 euroa.

Huomio! Arvonnan tarkoituksena on mainostaa blogia ja mahdollisesti tuoda tietoa blogin olemassa olosta laajemman yleisön (ponittajien keskuudessa) tietoon ja saada sille lisää seuraajia / feneja. Blogilla tässä tarkoitetaan Ikimetsän taikakääröjen koko kokonaisuutta, joka sisältää Youtube-videot, Facebook-sivun, itse tämän blogin sekä Twitterin.

 

Huomio! Ainoastaan kohta “Vastaa kysymykseen” on pakollinen. Muut kohdat ovat vapaaehtoisia, esimerkiksi jos et omista Twitter-tiliä, voit jättää kohdan huomiotta.

a Rafflecopter giveaway
Arvonnan säännöt:

* Arvontaan osallistuminen on vastikkeetonta. Osallistuminen on siis täysin maksutonta ja ilmaista (Ikimetsän taikakääröt ei vastaa osallistumisesta mahdollisesti aiheutuvista välillisistä kuluista kuten sähkön käyttö tai internet-yhteysmaksut).

* Mikäli arvontavoitto on fyysistä tavaraa, arvonta on avoin ainoastaan Suomessa asuville ja palkinto (tai palkinnot, jos on useampia jaossa) postitetaan vain suomalaiseen osoitteeseen.

* Mikäli arvontavoitto on digitaalista sisältöä iTunesista, se on lunastettavissa ainoastaan suomalaista tiliä käyttäen.

* Osallistumisikärajaa ei ole. Jos olet tarpeeksi henkisesti kehittynyt ja osaava osallistumaan tähän arvontaan, olet tarpeeksi vanha. Mikäli olet hyvin nuori henkilö, pyydäthän kuitenkin luvan vanhemmalta tai huoltajalta kilpailuun osallistumiseen.

* Arvontatulos on lopullinen, eikä siitä voi valittaa. Tai toki voi valittaa, mutta arvonnan järjestäjä (Ikimetsän taikakääröt) jättää sellaiset huomiotta.

* Arvonnan järjestäjä (Ikimetsän taikakääröt) ei ole korvausvelvollinen tai vastuussa Postin mokista, jos arvontavoitto sattuisi katoamaan matkallaan voittajalle. Palkinto, jos se sattuu olemaan fyysinen (eikä siis digitaalista sisältöä), toimitetaan voittajalle postitse pakettina (seurantakoodi/lähetystunnus lähetetään voittajan sähköpostiin).  

* Arvonta voidaan suorittaa uudelleen ja valita uusi voittaja, mikäli edellinen voittaja ei vastaa voittoilmoitussähköpostiin 72 tunnin kuluessa. Arvonta voidaan suorittaa uusiksi myös, mikäli voittaja haluaa luopua voitostaan.

* Tietoja, kuten sähköpostiosoitteet ei luovuteta eteenpäin. Arvontaa liittyvissä kysymyksissä, voi lähettää viestiä blogin sähköpostiosoitteeseen, joka löytyy mm. tuosta oikealla olevasta sivupalkista.

Palkinto 1: Funko Vinyl Twilight Sparkle & Spike (kuvassa itse arvottavat tuotteet).
Palkinto 1: esimerkkikuva avatuista hahmoista (kuvassa omat henkilökohtaiset figut).

 

Palkinto 2: My Little Pony: Friendship is Magic & Equestria Girls soundtrackit

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *