Kaupoista bongattua #3

Tällä kertaa “Kaupoista bongattua” sarjassa pääsiäismunia. Ulkoasultaan nämä munat vastaavat viimevuonna myynnissä olleita, mutta raporttien mukaan sisällöt/yllätykset on tälle vuodelle uusittu. Munat itsessään ovat perus maitosuklaata ja koko on peruskinder kokoa isompi. Tämä bongaus ja kuva peräisin paikallisesta Citymarketista, mutta samalla kauppareissulla bongasin näitä myös Prismasta, K-Marketista ja Tokmannilta, joten näiden levikki on luultavasti hyvin suuri. Hinnat näillä vaihtelevat hieman kahden euron molemmin puolin. Citymarketin bongauspaikassa hinta oli 2,19 euroa kappale, kun taas Prismassa 1,89 euroa kappale (muissa liikkeissä en hintaan kiinnittänyt huomiota).

Huomio! Tämän postaussarjan bongaukset tapahtuvat pääasiassa Kajaanissa, joten bongatut tuotteet voivat asuinpaikkakunnallasi jo olla aiemmin ilmestyneet tai ne voivat olla vasta tulossa sinne (tai olla jopa kokonaan tulematta).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *