Legends of Equestria openserver -viikonloppu 20.-21.2.2015

“Hyvityksenä” viimekuisesta Legends of Equestria openserver viikonlopusta, pelitiimi tarjoaa tulevana viikonloppuna pe 7:01 – su 6:59 (ajat suomen aikaa) mahdollisuuden pelata peliä. Edellisen peliviikonlopun aikaan peli kärsi runsaista ongelmista, suurimpana palvelunestohyökkäys. Myös kaikkien aikojen suurin pelaajaryntäys aiheutti tietysti myös omalta osaltaan ongelmia, kun palvelimet ja eri pelialueet olivat jatkuvasti täynnä.

Ja kuten ennenkin peli on ladattavissa päivää (tai kahta) ennen peliajan alkua ja jos ei sinulla ole ennestään tunnuksia LoE foorumeille, niin luo sellaiset mielellään ennen peliajan alkua, sillä ne toimivat myös pelitunnuksina ja palvelimet voivat olla liian kovilla peliaikana, jotta tunnuksia voisi luoda.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *