Legends of Equestria Open Server viikonloppu 24.-26.1.2015

Legends of Equestria -pelitiimi tarjoaa seuraavan Open Server viikonlopun muutaman viikon kuluttua la 24.- ma 26.1.2015) ja edellisestä onkin kulunut jo jonkin aikaa, lukuun ottamatta muutama vikko sitten ollutta muutaman tunnin kestänyttä palvelinten aukioloa.

Pelipalvelimet ovat auki lauantaina 24.1.2015 klo 7:01 alkaen ja menevät kiinni tiistaina 27.1.2015 klo 6:59. Peli (tietokoneelle tarvittava pelialusta) on ladattavissa Legends of Equestrian -sivustolta lähempänä Open Server viikonloppua (paivää tai kahta ennen kuin palvelimet aukeavat). Kuten aiemminkin pelamista varten tarvitset tunnukset, jotka saa rekisteröitymällä LoE foorumille (siis foorumin tunnukset ovat samalla myös pelitunnukset). Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt, ei uudelleen rekisteröintiä tietenkään tarvita. Tunnukset kannattaa luoda ennen peliviikonlopun alkua, sillä Open Server viikonlopun aikaan palvelimet ovat täysin kuormitetut ja  LoE sivusto aina täysin solmussa. Muistutamme tästä rekisteröintiasiasta vielä uudelleen lähempänä peliviikonloppua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *