IDW mahdollistaa DRM-vapaiden digikopioiden lataamisen

IDW, joka on siis nykyisten My Little Pony -sarjakuvien julkaisija, ilmoitti tänään sallivansa heiltä ostettujen digisarjakuvien lataamisen omalle tietokoneelle. Nyt voit siis ladata Comixologystä, IDW web storesta tai iBooksista ostamistasi IDW:n ponisarjakuvista digikopion omalle tietokoneellesi. Comixologyssä digiversiot ovat ladattavissa DRM-vapaissa PDF ja CBZ -muodoissa ja veikkaisin, että aika samat vaihtoehdot myös muissa palveluissa. Kindle, Nook & Google Play -palveluihin tämä latausmahdollisuus on tulossa lähiaikoina. Ladattavat digiversiot ovat tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön, eikä niitä saa antaa, luovuttaa tai myydä eteenpäin.

Hankilökohtaisesti olen hyvin iloinen tästä ja tätä kirjoittaessa olen jo ladannut kopiot omista poisarjakuvista tietokoneelleni. Sarjakuvien digiversioiden huonona puolena on jo pitkään ollut, ettei sarjakuvia saa ladattua itselleen, vaan olet Comixologyn tai vastaavan palvelun armoilla, ja mikäli palvelu menee nurin, sinne menevät myös sarjakuvat, joihin joku on saattanut satsata satoja ellei tuhansia euroja. Mutta onneksi viime aikoina ovat sarjakuvien julkaisijat heränneet tähän ja pikkuhiljaa ovat alkaneet mahdollistamaan kopioiden lataukset digisarjiksistaan.

save_pdf_pony

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *