Funko vinyylifigut Rarity, Daring Do ja Discord ennakkotilattavissa Hot Topicissa

Funko My Little Pony vinyylihahmosarja 8 on nyt ennakkotilattavissa Hot Topicin verkkokaupassa. Aiemmasta poiketen, tähän sarjaan kuuluu kahden figuurin sijaan kolme, jotka ovat Rarity, Daring Do ja Discord. Rarityn ja Daring Don hinta on $18,50 / kpl ja Discordin hinta $24,50 (hinnat eivät sisällä toimituskuluja). Julkaisupäivä tälle sarjalle on 19. elokuuta ja kaikista hahmoista on myös 1:24 läpikuultavat kimallevariantit.

Linkit figujen ostosivuille:

* Rarity
* Daring Do
* Discord

Päivitys:

Tilasin yhden setin (yhden jokaista figua) itselleni. Pankkitilini ei kyllä tykkää, kun ei ollut aivan ilmaista ja figuurien kappalehinta kaikkineen tulee olemaan juuri ja juuri omien sietorajojeni sisällä.

 

Funko_rarity_packageFunko_Rarity

Funko_daring_do_packageFunko_Daring_do

Funko_Discord_package_Funko_Discord

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *