Seuraava Legends of Equestria Open Server viikonloppu 8.-10.8.2014

loe_start_screen

Legends of Equestria -pelitiimi tarjoaa seuraavan Open Server viikonlopun parin kuukauden kuluttua elokuussa (pe 8.-  su 10.8.2014). Mukavaa huomata, että pelitiimi tarjoaa näitä Open Server viikonloppuja nykyään hieman tiheämmin.

Pelipalvelimet ovat auki 8.8.2014 klo 7:01 alkaen ja menevät kiinni 11.8.2014 klo 6:59. Peli (tietokoneelle tarvittava pelialusta) on ladattavissa Legends of Equestrian -sivustolta lähempänä Open Server viikonloppua (paivää tai kahta ennen kuin palvelimet aukeavat). Kuten aiemminkin pelamista varten tarvitset tunnukset, jotka saa rekisteröitymällä LoE foorumille (siis foorumin tunnukset ovat samalla myös pelitunnukset). Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt, ei uudelleen rekisteröintiä tietenkään tarvita. Tunnukset kannattaa luoda ennen peliviikonlopun alkua, sillä Open Server viikonlopun aikaan palvelimet ovat täysin kuormitetut ja  LoE sivusto aina täysin solmussa. Muistutamme tästä rekisteröintiasiasta vielä uudelleen lähempänä peliviikonloppua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *