Viimeinen muistutus: Legends of Equestria rekisteröityminen

Legends of Equestria Open Server -viikonloppu alkaa alle kahden vuorokauden kuluttua (18.4.2014 klo 7:01) ja tämä on viimeinen muistutus rekisteröitymiseen liittyen niille, jotka peliä haluavat pelata, mutta eivät vielä pelitunnuksia omista. Peliä pelataksesi sinulla täytyy olla pelitunnukset, jotka ovat samat kuin LoE -foorumitunnukset. Joten jos sinulla ei vielä peli-/foorumitunnuksia ole, nyt rivakasti LoE-foorumille rekisteröitymään, sillä kun pelipalvelimet yllä mainittuna aikana ovat auenneet, on todennäköisesti turha enää siinä vaiheessa kuvitella rekisteröityvänsä (saattaa onnistua, mutta todella todella epävarmaa) ennen kuin peliaika on päättynyt (21.4.2014 klo 6:59 jälkeen).

012620142330052959

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *