Muistutus: Legends of Equestria Open Server viikonloppu 18.-20.4.2014

Tähän väliin ihan vain pieni ja nopea muistutus siitä, että Legends of Equestria Open Server viikonloppu on viikon kuluttua, pääsiäisviikonloppuna 18.-20.4.2014. Tämä muistutus ihan siitäkin syystä, että pelaamista varten tarvitaan pelitunnukset ja ne saadakseen on rekisteröidyttävä Legends of Equestria -foorumille (foorumitunnukset toimivat pelitunnuksina). Nämä tunnukset on suotavaa luoda jo ennen ensi viikonloppua, koska silloin LoE -foorumi on todennäköisesti alhaalla pelin aiheuttaman palvelinrasituksen vuoksi, eikä rekisteröityminen onnistu. Uusia tunnuksia ei tietenkään tarvitse luoda, jos sinulla sellaiset on jo ennestään, mutta joka kerta näkee niitä, jotka haluaisivat päästä pelaamaan, mutta eivät voi koska heillä ei tunnuksia ole eikä rekisteröityminen OS-viikonlopun aikana onnistu.

loe_start_screen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *