We Love Fine vinyyliponit

We Love Fine, joka on monille tutuin poniaiheisisa paitoja (sekä muita asusteita) myyvänä sivustona, on nyt alkanut tuottamaan oikein urakalla vinyylihahmoja. Viime vuonna he julkaisivat Derpy ja DJ Pon-3 vinyylihahmot ja pari erilaista versiota niistä. Nyt heillä on ennakkotilauksessa kaksi uutta vinyyliponia: Tulevaisuuden Twilight ja Trixie. Molempia hahmoja julkaistaan 2 x 2400 kappaletta. Ensimmäinen erä Tulevaisuuden Twilighteja toimitetaan tilaajille kesäkuun lopulla ja toinen erä lokakuun lopulla. Trixien ensimmäinen erä toimitetaan heinäkuun lopulla ja toinen erä marraskuun lopulla. Kokoa Twilight hahmolla 6.3″ x 4.5″ ja Trixiellä 5.4″ x 4″.

We Love Fine toimittaa Suomeen ja ainakin näillä figuureilla minimi toimituskulut ovat $15,50. Figuurien hinta itsessään on $25 / kappale.

Twilightin voi tilata täältä

Trixien voi tilata täältä

wlf_twilight_1 wlf_twilight_2

wlf_twilight_3 wlf_twilight_4

wlf_trixie_1 wlf_trixie_2

wlf_trixie_4wlf_trixie_3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *