Uusia MLP-kirjoja julkistettu

Entertainment Weeklyn sivustolla on julkistettu joukko uusia My Little Pony -kirjoja.

Ensimmäinen julkistuksista on julistekirja (MLP Collectible Posters), joka sisältää 40 sarjaan liittyvää julistetta. Kirjan hinnasta tai julisteiden koosta ei ole tietoa, mutta julkaisupäivä tällä on 10. kesäkuuta (2014). Alla on 5 esimerkkiä kirjan sisältämistä julisteista.

MLP_julistekirja_01    MLP_julistekirja_02

MLP_julistekirja_03    MLP_julistekirja_04

MLP_julistekirja_05    MLP_julistekirja_kansi

Seuraava kirja on ulkomuodoltaan ja luultavasti myös sisällöltään samankaltainen kuin viime vuonna julkaistu Elements of Harmony -opaskirja. Tämä  The Journal of the Two Sisters: The Official Chronicles of Celestia and Luna -kirja sisältää mm. kaikki neljännen kauden ystävyyden päiväkirjamerkinnät, sekä tyhjiä sivuja omille merkinnöillesi. Kirjan julkaisupäivä on myöskin 10 kesäkuuta (2014).

MLP_paivakirja_01    MLP_paivakirja_02

Viimeinen julkistus on kolmen kirjan kokoelma The Daring Do Adventure Collection, joka sisältää kolme Daring Do-aiheista tarinakirjaa. Kirjat tulevat aarrearkussa, joka sisältää myös kultaisen Daring Do -mionifiguurin. Tästä kokoelmasta ei ole vielä kuvia saatavilla, mutta sen julkaisupäivä on 7. lokakuuta (2014).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *